Cum deosebim produsele italiene originele cu produsele italiene facute special pentru Romania?

Vi s-a intamplat vreodata sa cumparati sau sa primiti, de exemplu, un detergent din Italia, sa va placa, apoi cand ati cumparat acelasi detergent din Romania sa nu mai fie la fel de bun ca cel din Italia? Vorbim de acelasi produs, identic, marca, tip, greutate.

Ati observat ca atunci cand folositi un balsam de rufe din Italia, hainele miros saptamani la rand, pe cand, daca folositi acelasi balsam cumparat din Romania, mirosul dispare imediat dupa spalare?
Cu siguranta ati auzit de uleiul de masline care este foarte usor de falsificat si chiar in Italia s-au descoperit cazuri in care se foloseau masline din alte tari sau chiar se folosea ulei de alte plante sau seminte, apoi era vandut drept ulei extravergine de masline made in Italia. Si exemplele pot continua...

Cum facem ca sa avem totusi acele produse originale 100% si sa fim siguri ca acele produse sunt identice cu cele consummate de locuitorii italieni?

O solutie ar fi sa mergeti la cumparaturi in Italia, dar, cu avionul puteti sa aduceti cantitati limitate si unele produse chiar nu le puteti aduce pe avion.

Cu masina, puteti sa aduceti mai multe produse, dar trebuie sa rezistati circa 3000-3500 km pana in Italia si inapoi, apoi, cheltuielile cu drumul, autostrazile si motorina, probabil, o sa dubleze preturile produselor

In plus...

Trebuie sa cumparati produse de cateva sute de euro, ca sa merite efortul, de multe ori, luati mai multe produse de care aveti nevoie, multe din ele o sa va expire pana le consumati sau nu o sa le folositi niciodata pentru ca o sa va dati seama ca nu aveti nevoie de ele. Noi am gasit o solutie mult mai ieftina, nu aveti nevoie de nici o investitie, in cel mai rau caz, aveti nevoiede 5-8-10 lei pentru un TAXI pentru a duce produsele acasa din magazinele Supermercato sau 20 lei transportul daca cumparati de pe www.marvionline.ro, plus ca puteti sa aveti aproape orice produs Italian chiar astazi!

Nu uitati sa va abonati pentru a afla ce produse mai aducem!

Cum va demonstram asta?

Produsele aduse special pentru Romania, au eticheta originala este deja in limba romana. Sau sunt traduceri pentru mai multe tari din zona: RO, MD, KY, SRB, TR, RUS, etc, ceea ce denota clar ca se stia destinatia acestor produse inca de la fabricare. La produsele gasite in Supermercato si pe www.marvionline.ro, pe eticheta originala de obicei gasiti scris doar in Italiana, produsul a fost fabricat clar pentru piata italiana, apoi noi importam produsul, traducem tot ce scrie pe eticheta si aplicam un autocolant pe eticheta originala unde se vede clar importatorul, Marvi Logistic, Valcea. Pana acum, am adus 10 TIR-uri de marfa din Italia, aducem numai produse de calitate, avem peste 600 de produse disponibile in magazinele Supermercato din Piata Nord si cel din zona Lenin, vis-à-vis de Politia Municipala si pe www.marvionline.ro